A Munkavédelmi Törvény 55. § alapján minden munkáltató köteles munkavállalói számára munkába álláskor, munkahely vagy munkakör megváltozásakor, valamint az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés követelményeinek változásakor, munkaeszköz átalakításakor vagy új munkaeszköz üzembe helyezésekor, új technológia bevezetésekor munkavédelmi oktatást tartani.

Az oktatást a rendes munkaidőben kell megtartani, és bizonyos meghatározott időszakonként - a megváltozott vagy új kockázatokat, megelőzési intézkedéseket is figyelembe véve - meg kell ismételni.

A munkavédelmi oktatáshoz elengedhetetlenül szükséges a munkavédelmi oktatási anyag, tematika kidolgozása, speciálisan az adott munkahelyre vonatkozóan.

Az oktatási anyag összeállítása munkabiztonsági szaktevékenységnek minősül, tehát csak munkabiztonsági szakember készítheti el.

Jelenleg nincs elérhető tanfolyamunk.

Amennyiben kihelyezett formában az Önök cégénél szeretné az oktatást igénybe venni, akkor kérem használja az Ajánlatkérés funkciót. Minimum 10 fő részvételével kérhető egyedi árajánlat, melynek elkészítéséhez mindenképpen adja meg  a pontos helyszínt, a résztvevők számát és, hogy pontosan melyik képzésünkre kéri az árajánlatot.

Híreink

Mit kell tudni a munkabalesetekről?

A munkabalesetekkel kapcsolatban még mindig sok a tudatlanság, tájékozatlanság.
Tegyük fel, munkabaleset történik a cégénél.
Tudja mi a teendője? Tudja milyen kötelezettségei vannak a baleset bekövetkezésekor? Tudja, hogy kit kell értesítenie, kinek és mit kell jelentenie a munkabalesetről?
Részletek

Figyelem mustgáz veszély!

Főként a szüret utáni időszakban emelkedik jelentősen a mustgáz (szén-dioxid) mérgezés veszélye. A mustgázmérgezés évről évre sok halálos áldozatot követel. Részletek

Tűzvédelmi szabályzat VÁLTOZÁS!

2017. június 16-án a 30/1996. (XII. 6.) BM rendelet a tűzvédelmi szabályzat készítéséről szóló jogszabály megváltozott. Részletek

Hírlevél feliratkozás