Online munkavédelmi képviselő képzés

A munkavédelemről szóló törvény értelmében minden Munkáltatónál, ahol a munkavállalók létszáma legalább húsz fő munkavédelmi képviselő választást kell tartani.

A törvény kimondja, hogy egy választási ciklusban, a képviselő megválasztását követő egy éven belül legalább 16 órás képzésben (alapképzés), ezt követően évente legalább 8 órás továbbképzésben való részvétel lehetőségét kell biztosítani.

Akár home office-ból is részt vehet képzésünkön

Nálunk kényelmesen, akár otthonról is részt vehet munkavédelmi képviselő képzésünkön.  Mindössze stabil internetkapcsolatra és egy hangszóróval ellátott laptopra / mobileszközre van szüksége ahhoz, hogy részt vehessen a képzésen.

Miért válassza az online képzést?

 • Ez a legkényelmesebb képzési forma.
 • Időt és pénzt takaríthat meg, amit a képzés helyszínére történő utazásra vagy parkolásra fordítana.
 • Akár egy kényelmes irodai munkakörnyezetből vagy akár az otthoni fotel kényelméből is élvezheti a képzést.
 • A képzés bármilyen okos eszközről (számítógép / laptop / tablet) elvégezhető.

Alapképzésre és továbbképzésre is jelentkezhet

A munkavédelmi képviselők 16 órás alapképzését követően évente egyszer egy 8 órás továbbképzésre is szükség van a jogszabály szerint. Nálunk mindkét képzés elérhető. Amennyiben szeretne jelentkezni előre meghirdetett képzésünkre, egyszerűen megteheti az adott képzési időponthoz tartozó jelentkezési lap  és a képzésre vonatkozó adatközlő táblázat kitöltésével, majd az ertekesites@ergonom.hu e-mail címre elektronikus úton történő visszaküldésével.

A képzés díja:

 • alapképzés esetén 41.000.- Ft / fő;
 • továbbképzés esetén 34.000.- Ft / fő.

Közérthető és izgalmas képzési anyag

Immáron több, mint 30 éves szakmai múltra tekintünk vissza, ezalatt számtalan, különféle iparágból érkező ügyféllel dolgoztunk együtt. Az évek során felhalmozott tapasztalatnak köszönhetően a felmerülő kérdéseket magabiztosan meg tudjuk válaszolni. Munkáltatóként biztos lehet abban, hogy az újonnan megválasztott munkavédelmi képviselő kolléga megfelelő képzésben részesül.

Néhány technikai adatt az online munkavédelmi képviselők képzésünkről:

 • 6 témakör, mely a mindennapi munkavégzés legfontosabb tudnivalóit dolgozza fel;
 • 3 dedikált oktató, akik szakmai tudásukat nem csak a tankönyvekből szerezték meg;
 • 360 percnyi interaktív tananyag, mely könnyen és egyszerűen „tanulható”;
 • több mint 80 percnyi izgalmas és rendkívüli videó, melyek színesítik a „száraznak” mondott jogszabályi tudástárat;
 • és végül, de nem utolsó sorban több mint 10 szakember háttértámogatása, akik a munkavédelem, a tűzvédelem és a környezetvédelem szakterületeit összefogva patronálták a tananyag összeállítását.

Hiszünk a gördülékeny ügyintézés és a hatékonyság erejében

Tisztában vagyunk vele, hogy egy cégnél mennyi adminisztrációs feladat van, köztük az olyan jogszabályi előírásoknak is meg kell felelni, mint a megválasztott munkavédelmi képviselők képzése. Jelentkezési rendszerünket ezért úgy alakítottuk ki, hogy egyszerűen, egy adatközlő táblázat és a jelentkezési lap letöltésével, illetve az abban foglalt utasítások végrehajtásával regisztrálhassanak képzésünkre.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A jelentkezéshez szükséges dokumentumokat letöltheti az alábbi ikonra kattintva.

LETÖLTÖM A JELENTKEZÉSI ANYAGOKAT!

Részletes információkat a képzésről és a jelentkezés módjáról IDE kattintva olvashat!

Ha úgy érzi, hogy olyan egyéni kérése van, ami miatt szeretne egyedi ajánlatot kapni, írjon az ertekesites@ergonom.hu e-mail címre és kollégáink keresni fogják!

Jelentkezzen még ma online munkavédelmi képviselő képzésünkre!

 

Híreink

Blog

Munkahelyi elsősegély

Mit kell biztosítania a munkáltatónak a munkahelyi elsősegélynyújtáshoz? Talán egyértelműnek tűnik a kérdés, mégis érdemes tisztában lennünk azzal, hogy kinek milyen kötelezettségei vannak. Összegyűjtöttük, hogy mire kell figyelniük. Olvassák el a témához kapcsolódó blogbejegyzésünket az alábbi linken! Részletek

A telephelyen belüli közlekedés szabályai

Ismeri a telephelyen belüli közlekedés szabályait? Összegyűjtöttük, hogy mire kell figyelniük! Olvassák el a témához kapcsolódó blogbejegyzésünket az alábbi linken!
Részletek

A munkahelyeken alkalmazandó biztonsági és egészségvédelmi táblák (jelzések, jelek)

A munkáltatónak minden szükséges intézkedést meg kell tennie a munkavállalók biztonságának és egészségének védelmében, beleértve a foglalkozási kockázatok megelőzését, a tájékoztatást és oktatást, valamint a szükséges szervezési intézkedéseket és a munkavégzéshez a szükséges eszközök biztosítását. Részletek