Októberi képzéseink

Tisztelt Jelentkezők!

A szeptemberi képzéseink beteltek, így már az októberi képzési időpontokat ajánljuk a figyelmükbe.

A képzések helyszíneiről, időpontjairól és a maximális csoportlétszámról az alábbi képen keresztül tájékozódhat, vagy ide kattintva:

Természetesen az alábbi óvintézkedéseket továbbra is betartjuk:

  • A képzésen csakis maszkban - orrot és a szájat eltakarva  - lehet részt venni.
  • A képzéseinket csökkentett létszámú csoportokban tartjuk meg, mert így tudjuk biztosítani a megfelelő távolságtartást az oktatáson résztvevők között.
  • Folyamatosan biztosítjuk az oktatótermeink tiszta és higiénikus állapotát és rendszeres frisslevegős szellőztetését.

Kérjük a fentiek tudomásul vételét és az óvintézkedésekben való együttműködésüket!

Üdvözlettel:

Ergonom Kft. képzési csoport

Híreink

Hasznos tudnivalók az emelőgépek időszakos vizsgálatáról

Mivel a munkafolyamatok során használt berendezések elhasználódnak, megváltoznak a használati tulajdonságaik, biztonsági berendezéseik meghibásodhatnak, így az üzemeltetésük magasabb kockázatot hordoz magában. Mind a munkáltató és mind a munkavállaló közös érdeke, hogy az adott emelőgép üzembiztos, jó műszaki állapotban legyen.Viszóczky Bence munkabiztonsági és tűzvédelmi tanácsadó kollégánk összeállítása. Részletek

Bemutatkozás az új Érdeklődőknek

Tisztelt Olvasó!
Ha eddig még nem állt Velünk kapcsolatban, de felkeltettük az érdeklődését, akkor szeretném Önnek bemutatni az ERGONOM Kft-t:
Túl vagyunk a 30 éves születésnapunkon, mondhatni, már középkorúak lettünk. Már tisztában vagyunk magunkkal, tudjuk mit akarunk és hogyan és azt is tudjuk, hogy az Ön cégének mire van szüksége, de azt Ön dönti el, hogy ebből mit hajlandó teljesíteni!
Mi a segítségére lehetünk, ha igénybe veszi valamely szolgáltatásunkat. Részletek

Karácsonyi tűzmegelőzés

Hamarosan kezdetét veszi mindenki életében a karácsonyi készülődés. Ahhoz, hogy minden tökéletes legyen nem szabad megfeledkezni a biztonságunkról és gondoskodni kell a tűzesetek megelőzéséről. Sallai Krisztina munkabiztonsági és tűzvédelmi tanácsadó kolléganőnk erre hívja fel az olvasóink figyelmét. Részletek

Hírlevél feliratkozás