Munkavédelem és tűzvédelem

Az egészség és biztonság megőrzése nemcsak a munkavállalók számára fontos, hanem az üzleti életben is alapvető fontosságú. Éppen ezért a munkavédelmi, munkabiztonsági és tűzvédelmi előírások betartása kulcskérdés lehet minden vállalkozás számára. Nem utolsó sorban pedig, az ide vonatkozó előírások betartása alapvető jogszabályi kötelezettség minden vállalkozás számára.

A munkavédelmi és tűzvédelmi előírások a munkavállalók biztonságát és egészségük megóvását igyekeznek garantálni. A biztonságos és egészséges munkakörnyezet megteremtése hosszú távon jelentős megtakarítást és növekedést eredményezhet cége, vállalkozása számára.

Cégünk, az ERGONOM Munkavédelmi Szolgáltató Kft. több mint három évtizedes tapasztalatával, sokrétű szolgáltatás-kínálatával, ügyfél centrikusságával bátran állíthatja, hogy egyedi szolgáltatást nyújt ügyfeleinek. A munkavédelem és tűzvédelem nem csak egy-egy szó, hanem egy fontos érték, amelynek mindenki életében megvan a helye. Segítünk abban, hogy mindenki biztonságban legyen a munkahelyén!

A megfelelő munkavédelem és munkabiztonság kialakítása a vállalkozások hatékony működését is segíti. Az munkafolyamatok során előforduló balesetek, sérülések és munkahelyi megbetegedések következményei jelentős pénzügyi veszteségeket okozhatnak. Az ilyen veszteségek elkerülése érdekében szükség van a megfelelő munkavédelemi kultúra kialakítására.

Mi, az ERGONOM Munkavédelmi Szolgáltató Kft. munkatársai hisszük, hogy a munkavédelem nem csak egy papíron létező szabályrendszer, hanem egy életmód, egy szemlélet, amely a mindennapokban is megjelenik. Szeretnénk, ha minden munkahelyen alapvető lenne a munkavédelem, és ha az emberek tudnák, hogy miért is fontos az a bizonyos „sárga sisak”, vagy miért kell évente ellenőrizni a tűzoltókészüléket.


Mikor és hogyan alkalmazzunk munkavédelmi szakembert?

Napjaink elvárásainak és a hatályos jogszabályoknak történő megfelelés érdekében a munkáltatóknak a munkavédelmi feladatok elvégzésére képzett és gyakorlott munkavédelmi szakembert kell alkalmazniuk, vagy megbízniuk. Erről a témáról részletesen IDE KATTINTVA olvashat.


Mit tartalmaz a munkavédelmi, munkabiztonsági szolgáltatásunk?

Abban az esetben, ha mindezt röviden szeretnénk megfogalmazni, a munkabiztonsági szolgáltatásunk keretében vállaljuk - a munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvényben és a végrehajtási rendeletekben meghatározott - a munkáltatókra háruló szaktevékenységek ellátását. Mindezt részletesebben IDE KATTINTVA tekintheti meg!


A munkavédelmi dokumentumok listáját, amelyekkel minden működő vállalkozásnak rendelkeznie kell, IDE KATTINTVA böngészheti át.


A tűzvédelem szintén kiemelt jelentőséggel bír, mivel a tűzesetek komoly károkat és anyagi veszteségeket okozhatnak. A tűzvédelmi szabályok betartása és a megfelelő tűzvédelmi eszközök használata csökkenti a tűzek kialakulásának kockázatát, és növeli a dolgozók biztonságát.

Ahhoz, hogy biztonságos és hatékony munkakörnyezetet teremtsünk, a munkahelyi tűzvédelem rendkívül fontos tényező. A megfelelő munkahelyi tűzvédelem hozzájárul a hatékonyabb munkakörnyezethez, a jobb teljesítményhez, valamint a magasabb munkahelyi elégedettséghez is.


Mely esetekben szükséges tűzvédelmi szakember foglalkoztatása?

A tűzvédelmi szakember kötelező alkalmazását a 9/2015. (III. 25.) BM rendelet szabályozza, melyről részletesen IDE KATTINTVA olvashat. Cégünk, az ERGONOM Munkavédelmi Szolgáltató Kft. munkavállalói rendelkeznek a fentnevezett rendeltben meghatározott tűzvédelmi képesítéssel.


Mit tartalmaz a tűzvédelmi szolgáltatásunk?

Ezen szolgáltatásunk segítséget nyújt Önnek az összes szükséges dokumentum meglétéhez, az előírások betartásához és a munkahelyi tűzvédelem optimalizálásához. Bővebben tűzvédelmi szolgáltatásainkról IDE KATTINTVA tájékozódhat.


A jogszabályok által előírt, kötelező tűzvédelmi dokumentumok listáját, melyekkel minden működő vállalkozásnak rendelkeznie kell, IDE KATTINTVA olvashatja el.


Amennyiben szeretne egyedi ajánlatot kapni munkabiztonsági és tűzvédelmi szolgáltatásunkra vonatkozóan, vagy további kérdése merült fel, kérjük az alábbi elérhetőségek egyikén jelezze felénk.

Telefonszám: +36 20 388 2730

E-mail-cím: ertekesites@ergonom.hu

Ajándékunk van az Ön számára!

Híreink

Változások a munkavédelmi törvényben

A munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény (továbbiakban: Mvt.) 2022. év végén több módosításon esett át. Nézzük, melyek ezek a változások! Részletek

A hála világnapja

Annyira sok mindenért lehetünk hálásak és sokszor elég egy apró gesztus is azok felé, akik segítő kezet nyújtanak nekünk nap mint nap! Részletek

Szekszárd Javáért kitüntető cím az ERGONOM Kft.-nek

Az idei évben Szekszárd Közgyűlése ünnepi ülés keretében az ERGONOM Munkavédelmi Szolgáltató Kft. részére adományozta a „Szekszárd Javáért” kitüntető címet a városért kifejtett kimagasló tevékenység elismerése gyanánt. Részletek

Blog

Vállalkozásba kezd? Munkavédelmi checklista az induláshoz!

Vállalkozást szeretne indítani, de nem tudja milyen dokumentumokkal kell, hogy rendelkezzen a munkabiztonság, munkavédelem, tűzvédelem és munkaegészségügy területén? Segítünk eligazodni az útvesztőben! Nemcsak cikkünk nyújt segítséget, hanem cégünk ebben együttműködő partner tud lenni induló vállalkozásának. Forduljon hozzánk bizalommal! Részletek

Levegőtisztaság-védelmi jelentés

A levegő védelméről szóló 306/2010. (XII. 23.) Korm. rendelet előírásai alapján éves levegőtisztaság-védelmi jelentést annak az üzemeltetőnek kell benyújtania, aki engedélyköteles légszennyező pontforrást vagy diffúz forrást (pl. kémény, kürtő, kivezetés) üzemeltet. Részletek

Hulladékgazdálkodási bevallás teljesítése

Minden évben újra és újra kérdésként merül fel a cégek, vállalkozás életében, mikor vagyunk kötelezettek elkészíteni egy hulladékbevallást, annak mi az alapja? Részletek