TÁJÉKOZTATÁS: Ügyfél/betegfogadás a járványügyi helyzet idején az üzemorvosi rendelőinkben

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy a jelenlegi járványhelyzetre (koronavírus) való tekintettel korlátozni kényszerültünk a foglalkozás-egészségügyi alapszolgáltatásunk igénybevételét, a járvány terjedésének lassítása és az Önök, illetve a Kollégáink esetleges megfertőzésének megelőzése érdekében.

Ebből kifolyólag a járványhelyzet idejére vonatkozóan az alábbi intézkedéseket hoztuk meg:

  • A munkaköri alkalmassági vizsgálatok igénybevételét az előzetes (új belépő); és a soronkívűli, valamint a záróvizsgálatok elvégzésére szűkítettük.
  • A vizsgálatokon való megjelenéshez mindenképpen előzetes, telefonon keresztül történő időpontegyeztetés szükséges!
A váróterembe és a rendelőbe is, csak azokat a személyeket tudjuk beengedni, akik rendelkeznek foglalt (Kollégáinkkal előre leegyeztetett) vizsgálati időponttal.

A vizsgálati időpontokat az alábbi telefonos elérhetőségeken tudják leegyeztetni a Kollégáinkkal:                          

  • Szekszárdon a +36 74 419 448/116, 121, 122 melléken
  • Budapesten a +36 20 410 7750
  • Kaposváron +36 30 865 7786

Továbbá a fenti rendelkezéseken túlmenően felfüggesztettük az adminisztratív jellegű feladatok elvégzését is, (Pl.: jogosítvány-, lőfegyver-, targonca-, gépkezelői- stb hosszabbítás, leszázalékoláshoz igazolások), ezért kérjük ezügyben se keressék fel személyesen a rendelőinket!

A kormányinfó tájékoztatása alapján a járványügyi vészhelyzet alatt lejáró gépjárművezetői jogosítványok továbbra is érvényben maradnak, emiatt senki sem szenved hátrányt.

A fentiektől függetlenül telefonon és e-mailen természetesen továbbra is a rendelkezésükre állunk az alábbi elérhetőségeken:

  • Szekszárdon a +36 74 419 448/116, 121, 122 melléken és az eu.szekszard@ergonom.hu emailcímen
  • Budapesten a +36 20 410 7750 számon és az eu.budapest@ergonom.hu emailcímen
  • Kaposváron a +36 30 865 7786 számon és az eu.kaposvar@ergonom.hu emailcímen

Előre is köszönjük a rugalmasságukat, elfogadásukat és együttműködésüket, hiszen közösen a szabályok folyamatos betartásával, egymásra figyelve tudunk azért a legtöbbet tenni, hogy megóvjuk magunkat és szeretteinket ettől a kialakult járványtól.

Segítségképpen készítettünk egy segédletet a járványhelyzet során alkalmazandó óvintézkedésekről.

Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

Tisztelettel:

ERGONOM Kft vezetése

Híreink

Fertőződés elkerülése – alapvető szabályok a COVID-19 vírus fertőzéssel kapcsolatban

A hazánkban is megjelent új koronavírus (COVID-19) járvány terjedésének megelőzése érdekében kiemelten fontos, hogy mindenki tartsa be az alábbi óvintézkedéseket, valamint segítsen betartatni a környezetében is! Viszóczky Bence munkabiztonsági és tűzvédelmi tanácsadó összeállítása. Részletek

Tovább érvényes a tűzvédelmiszakvizsga-bizonyítvány

A kormány által kihirdetett veszélyhelyzet időszakában a különleges szabályok alapján hivatalos okmánynak tekinthető a tűzvédelmi szakvizsgára kötelezett foglalkozási ágakról, munkakörökről, a tűzvédelmi szakvizsgával összefüggő oktatásszervezésről és a tűzvédelmi szakvizsga részletes szabályairól szóló 45/2011. (XII. 7.) BM rendelet szerinti tűzvédelmi szakvizsga-bizonyítvány is. Ez azt jelenti, hogy az újabb szakvizsga-bizonyítványok megszerzéséről a veszélyhelyzet megszűnését követően kell majd gondoskodni. Részletek

TÁJÉKOZTATÁS: Gépvizsgálati szolgáltatások igénybevételéről a járványügyi helyzet idején

Tisztelt Ügyfelünk!

Kérjük Önöket, hogy a jelenlegi járványhelyzetre (koronavírus) való tekintettel a járvány terjedésének lassítása és Kollégáik-Kollégáink megfertőződésének megakadályozása érdekében az alábbi feltételeket biztosítsák a gépvizsgálatok alkalmával:
Részletek

Hírlevél feliratkozás