TÁJÉKOZTATÁS

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a korábban hozott munkabiztonsági, tűzvédelmi környezetvédelmi szolgáltatásunk korlátozását, a mai nappal (2020.04.06.) feloldjuk, de természetesen továbbra is betartjuk a járványhelyzet által megkívánt fokozott óvintézkedéseket. Ehhez kérjük az Önök segítségét is.

A munkabiztonsági, és/vagy tűzvédelmi és/vagy környezetvédelmi szerződéssel rendelkező Ügyfeleink számára - a szerződésben foglalt feladatok ellátása alkalmával - Kollégáink újra személyesen is a rendelkezésükre állnak.

Ennek érdekében kérjük Önöket, hogy az alábbi feltételeket biztosítsák számukra:

  • A munkabiztonsági, tűzvédelmi környezetvédelmi oktatások alkalmával, amennyiben az adott telephelyen több munkavállaló vesz részt, kérjük olyan helyszínt biztosítsanak az oktatás megtartására, ahol a munkavállalók közötti minimum 1,5 méter távolság tartható!
  • A személyes megjelenések alkalmával, Kollégáink számára biztosítsanak szappanos kézmosási (fertőtlenítési) lehetőséget!

A járványhelyzet fennállása alatt Mi (Ergonom Kft.) a Kollégáink számára folyamatosan biztosítjuk az alábbi védőeszközöket:

  • szájmaszk
  • gumikesztyű

Továbbá szeretnénk jelezni, hogy a munkavédelmet érintő jogszabályi változásokról és egyéb intézkedésekről folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önöket, ezért kérjük kísérjék figyelemmel a honlapunkat.

www.ergonom.hu/hireink

illetve a koronavírussal kapcsolatos intézkedésekről kérjük az alábbi oldalon is tájékozódjon:

www.koronavirus.gov.hu

melyen hiteles és naprakész információkat talál a hatósági intézkedésekről, a megelőzéshez szükséges lépésekről és teendőkről.

Kérdés vagy észrevétel esetén forduljanak hozzánk bizalommal és kérjük Önöket, hogy amennyiben az Önök részéről a koronavírus fertőzéssel összefüggésben hozott intézkedésekről, annak cégükre gyakorolt hatásairól tájékoztassanak minket!

Előre is köszönjük a rugalmasságukat, elfogadásukat és együttműködésüket, hiszen közösen a szabályok folyamatos betartásával, egymásra figyelve tudunk azért a legtöbbet tenni, hogy megóvjuk magunkat és szeretteinket ettől a kialakult járványtól!

Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

Köszönettel:

Ergonom Kft. vezetése

 

 

Híreink

Munkavédelmi útmutató a munkahelyekre történő visszatéréshez

2020.05.26. - Az ITM Munkavédelmi Főosztályának tájékoztatása - Munkavédelmi útmutató a munkahelyekre történő visszatéréshez
A munkavédelem gyakorlati segítséget nyújt a munkahelyre való visszatéréshez: a megfelelő megelőző intézkedések biztosíthatják a biztonságos és egészséges visszatérést a munkavégzéshez a fizikai távolságtartási intézkedések enyhítése után, és hozzájárulhatnak a COVID-19 terjedésének megakadályozásához. Részletek

Figyelemfelhívás a méh- és darázscsípés veszélyeivel kapcsolatban

Az elmúlt években egyre gyakoribb a munkáltatók által a munkavédelmi hatósághoz bejelentett méh vagy darázscsípés okozta halálos munkabaleset. Főleg a szabadtéri tevékenységet folytató munkáltatók és munkavállalók lehetnek kitéve ezen veszélyforrásnak. Viszóczky Bence munkabiztonsági és tűzvédelmi tanácsadó kollégánk összeállítása. Részletek

Jelentés a munkaügyi hatóság 2019. évi ellenőrzési tapasztalatairól

2020.04.28. -án megjelent az ITM Foglalkoztatás-felügyeleti Főosztályának jelentése - a munkaügyi hatóság 2019. évi ellenőrzési tapasztalatairól. Részletek

Hírlevél feliratkozás