Ajánlattételhez szükséges adatok

Kedves Érdeklődők!

Segítségképpen összegyűjtöttük szolgáltatásaink igénybevételével kapcsolatos leghasznosabb információkat.

Fontos kiemelni, hogy bármely szolgáltatásunkra vonatkozó megrendelést, illetve szerződéskötést ajánlattétel előz meg, ez alól kivételt képeznek a képzéseink!

Képzéseink igénybevétele

Szakterületeihez kapcsolódóan lehetőségük van képzéseink igénybevételére: munkavédelmi képviselő képzés; munkahelyi elsősegélynyújtó képzés; tűzvédelmi szakvizsgára történő felkészítés és vizsgáztatás; továbbá megrendelő specifikusan kisgépkezelői képzés és munka- és/vagy tűzvédelmi oktatás.

Amennyiben szeretne jelentkezni előre meghirdetett képzésünk valamelyikére, egyszerűen megteheti az adott képzési időponthoz tartozó jelentkezési lap és a képzésre vonatkozó adatközlő táblázat kitöltésével, majd az ertekesites@ergonom.hu e-mail címre elektronikus úton történő visszaküldésével. Ezt követően a jelentkezési lap szerződésként funkcionál a továbbiakban.

Jelenleg meghirdetett képzéseinkre vonatkozó jelentkezési lapokat ide kattintva érhetik el: JELENTKEZÉSI LAPOK LETÖLTÉSE

A képzésekhez kapcsolódó adatközlő táblázatokat pedig ide kattintva tölthetik le: ADATKÖZLŐ TÁBLÁZAT LETÖLTÉSE

Képzéseink igénybevételével kapcsolatos bővebb információk IDE KATTINTVA érhetők el.

Szolgáltatásaink igénybevétele

Az ERGONOM Munkavédelmi Szolgáltató Kft. által nyújtott szolgáltatások igénybevételének egyik módja az eseti megrendelésre, eseti megbízásra vonatkozó szerződéskötés. A másik lehetőség a folyamatos rendelkezésre állást tartalmazó, folyamatos megbízásra vonatkozó szerződéskötés.

Mi a teendő abban az esetben, ha szeretné megrendelni egyik szolgáltatásunkat?

Szolgáltatásainkra vonatkozó ajánlatkérési igényét küldje el az ertekesites@ergonom.hu e-mail címre és kollégáink keresni fogják!

Amennyiben nincs konkrét elképzelése, hogy mely szolgáltatásainkra vonatkozóan kér ajánlatot, akkor (cég méretét és tevékenységét tekintve) szakértő kollégáink telefonon vagy időpont egyeztetést követően személyes bejárás során határozzák meg az ajánlattétel feladattartalmát.

Amennyiben további kérdése merült fel, kérjük az alábbi elérhetőségek egyikén jelezze felénk.

Telefonszám: +36 20 388 2730

E-mail-cím: ertekesites@ergonom.hu

Híreink

Blog

A munkavállaló ellenőrzési kötelezettsége

A munkahelyen használt gépeket, munkaeszközöket rendszeresen ellenőrizni szükséges. De ez kinek a kötelessége és hogyan kell szakszerűen eljárni? Részletek

Munkahelyi elsősegély

Mit kell biztosítania a munkáltatónak a munkahelyi elsősegélynyújtáshoz? Talán egyértelműnek tűnik a kérdés, mégis érdemes tisztában lennünk azzal, hogy kinek milyen kötelezettségei vannak. Részletek

A telephelyen belüli közlekedés szabályai

Ismeri a telephelyen belüli közlekedés szabályait? Összegyűjtöttük, hogy mire kell figyelniük! Olvassák el a témához kapcsolódó blogbejegyzésünket az alábbi linken!
Részletek