Szerződéskötéssel kapcsolatos tudnivalók

Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton szeretném Önöket tájékoztatni, hogy az egyes szolgáltatásainkat hogyan vehetik igénybe.

Fontos megemlítenem, hogy bármely szolgáltatásunkra vonatkozó megrendelést, szerződéskötést, ajánlattétel előz meg, kivételt képeznek a képzések!

A szolgáltatásaink igénybevételének egyik módja az eseti megrendelésre, eseti megbízásra vonatkozó szerződéskötés.

A másik, a folyamatos rendelkezésre állást tartalmazó szerződéskötés.

A továbbiakban részletezem, hogy ezek hogyan néznek ki a gyakorlatban.

Képzések esetében:

Munkavédelmi képviselőképzés; Munkahelyi elsősegélynyújtó képzés; Tűzvédelmi szakvizsga felkészítés és vizsgáztatás; Munka- és/vagy Tűzvédelmi oktatás;

A honlapon elérhető jelentkezési lap kitöltésével, aláírásával és elektronikus visszaküldésével, valamint a regisztrációhoz szükséges adatközlő táblázat kitöltésével és Excel formátumban való visszaküldésével van lehetőség. Ezt követően a jelentkezési lap szerződésként funkcionál a továbbiakban.

Gépvizsgálatok, Villamos felülvizsgálatok; Munkakörnyezeti mérések esetén:

Az adatszolgáltatást követően elkészítjük ajánlatunkat, mely ajánlat tartalmaz egy megrendelő lapot. Ajánlat elfogadás esetén az ajánlatot le kell szignálni és a megrendelőlapot aláírva, elektronikusan szükséges visszaküldeni részünkre. Ezt követően a megrendelőlap szerződésként funkcionál a továbbiakban.

Eseti megbízással igénybe vehető szolgáltatások:

Munkabiztonsági; Tűzvédelmi; Környezetvédelmi dokumentumok elkészítése; Környezetvédelmi bevallások elkészítése; Munkahelyi kockázatértékelés Foglalkozás-egészségügyi szakorvosi véleményezése; Menedzserszűrési szolgáltatás.

Ezek a megbízások projekt alapúak, vagyis az aktuális jogszabályok, rendeletek alapján elkészítjük/véleményezzük a szerződés tárgyát képező dokumentumot, melyet átadunk Önnek, Ön kifizeti a szerződésben rögzített összeget és ezzel a megbízás itt véget ért.

Menedzserszűrési szolgáltatás esetében, a szerződésben rögzített, előzetesen Ön által kiválasztott szűrési csomag által tartalmazott vizsgálatokat, Önnel leegyeztetett időpont(ok)ban elvégezzük, majd a vizsgálati eredmények orvosi konzultáció keretében Önnek átadásra kerülnek, Ön kifizeti a szerződésben rögzített összeget és ezzel a megbízás itt véget ért.

Folyamatos szerződéskötéssel igénybe vehető szolgáltatások:

Munkabiztonsági szolgáltatások; Tűzvédelmi szolgáltatások; Környezetvédelmi szolgáltatások; Foglalkozás-egészségügyi szolgáltatások; Gépvizsgálatok; Villamos felülvizsgálatok.

A Munkabiztonsági-; Tűzvédelmi-; Környezetvédelmi szolgáltatások tárgyában kötött szerződések esetében rögzítésre kerülnek a nevesített dokumentumok, melyek elkészítéseit, későbbiek folyamán ( a szerződés hatálya alatt) aktualizálásait vállaljuk, illetve meghatározásra kerülnek a helyszíni szemlék (bejárások), egyes esetekben az oktatások gyakorisága is. Továbbá a szerződés szerves részeként a dedikált Munkabiztonsági-; Tűzvédelmi-; Környezetvédelmi tanácsadó kolléga rendelkezésre állását biztosítjuk hétköznap munkaidőnkben hétköznap 08:00-16:00 óra között e-mailben, telefonon és indokolt esetben szükségszerűen személyesen is. Munkabaleset bekövetkezése esetén, természetesen ettől eltérő időpontokban is elérhetőek vagyunk Megbízóink részére.

Ezek a megbízások egy évet követően határozatlan idejűvé válnak, majd általában 30 napos felmondási határidővel felmondhatóak. Ami a díjfizetést illeti a havi átalánydíj megállapítása a jellemző.

A Foglalkozás-egészségügyi alapszolgáltatások tárgyában kötött szerződések esetében, a jogszabályok és rendeletek által meghatározott orvosi tevékenységek, feladatok mellett szintén - Foglalkozás-egészségügyi rendelőhöz kötötten - rendelkezésre állást biztosítunk hétköznap munkaidőnkben 08:00-16:00 óra között e-mailben, telefonon és indokolt esetben szükségszerűen személyesen is. Munkabaleset bekövetkezése esetén természetesen ettől eltérő időpontokban is elérhetőek vagyunk Megbízóink részére.

Ezek a megbízások egy éves etapokban frissülnek, amikor is aktualizálásra kerülnek a munkavállalói létszámadatok, illetve a Megbízó telephelyi adatai. Ami a díjfizetést illeti, a kisebb munkavállalói létszám esetében, vagyis a 240.000.- forintos éves díj esetén a szolgáltatás díj előre fizetendő, míg 240.000.- forintos éves díj fölött ( vagyis nagyobb munkavállalói létszám esetében) fizetési könnyebbítésként havonta, az éves díj 1/12-e kerül elszámolásra.

A Gépvizsgálati; Villamos felülvizsgálati szolgáltatásra kötött szerződések esetében, a vizsgálatok elvégzésén felül, a szerződés magában foglalja a vizsgálatok beütemezését, nyilvántartását. Amikor időszerűvé válik a vizsgálat elvégzése, mi jelentkezünk Önöknél, a vizsgálati időpont leegyeztetése céljából.

Ezeknél a megbízásoknál nem számolunk fel rendelkezésre állási díjat, így ez a szolgáltatás csak a vizsgálatok elvégzésekor von maga után számlakiállítást.


Most nézzük, hogy a szerződést megelőző ajánlattételhez milyen adatokra, információkra van szükségünk!

Kérem kattintsanak az alábbi kiemelésre!

Ajánlattételhez szükséges adatok

Reméljük, segítségükre volt a fenti összesítés! Amennyiben további kérdésük merült fel a témával kapcsolatban, akkor kérem az alábbi elérhetőségek egyikén jelezzék felénk!

Megkeresésüket előre is köszönjük.

Tel: +36 20 388 2730

E-mail: ertekesites@ergonom.hu

Híreink

Blog

Munkahelyi elsősegély

Mit kell biztosítania a munkáltatónak a munkahelyi elsősegélynyújtáshoz? Talán egyértelműnek tűnik a kérdés, mégis érdemes tisztában lennünk azzal, hogy kinek milyen kötelezettségei vannak. Összegyűjtöttük, hogy mire kell figyelniük. Olvassák el a témához kapcsolódó blogbejegyzésünket az alábbi linken! Részletek

A telephelyen belüli közlekedés szabályai

Ismeri a telephelyen belüli közlekedés szabályait? Összegyűjtöttük, hogy mire kell figyelniük! Olvassák el a témához kapcsolódó blogbejegyzésünket az alábbi linken!
Részletek

A munkahelyeken alkalmazandó biztonsági és egészségvédelmi táblák (jelzések, jelek)

A munkáltatónak minden szükséges intézkedést meg kell tennie a munkavállalók biztonságának és egészségének védelmében, beleértve a foglalkozási kockázatok megelőzését, a tájékoztatást és oktatást, valamint a szükséges szervezési intézkedéseket és a munkavégzéshez a szükséges eszközök biztosítását. Részletek