Munkavédelem, munkabiztonság szolgáltatás

Bizonyára Ön is tisztában van azzal, hogy a munkavédelem és a munkabiztonság minden vállalkozás számára kiemelten fontos kérdés. Az egészséges és biztonságos munkakörnyezet nem csak a munkavállalók érdekét szolgálja, hanem cégének működését is segíti. Az előírások betartása ugyanis nem csak a munkavállalók egészségének megóvása miatt szükséges, hanem a vállalkozás működésének és hosszú távú sikerének is alapja.

A munkavédelmi előírások betartása biztosítja, hogy a munkavállalók biztonságban és egészséges körülmények között végezhessék munkájukat. Ennek köszönhetően csökken a balesetek és az egészségkárosodások kockázata, ami nem csak a munkavállalók érdekét szolgálja, hanem a vállalkozásnak is előnyt jelent. A balesetek ugyanis munkaerőhiányhoz és hosszabb kiesésekhez vezethetnek, aminek következtében a termelékenység és a bevétel is csökkenhet.

Az előírások betartatása az Ön cégének is számos előnnyel jár. Az első és legfontosabb, hogy csökkenti a kockázatokat és a veszélyeket, ami a költségek csökkentését eredményezi. Emellett a betartás segít a jogi problémák és büntetések elkerülésében is, ami a cég hírnevét és reputációját is védheti. Ráadásul, ha az Ön cégében a munkavédelem és munkabiztonság rendje magas színvonalú, akkor az megnövelheti a dolgozók elégedettségét és lojalitását, ami hosszú távon is előnyös lehet.

Mi, az ERGONOM Munkavédelmi Szolgáltató Kft. munkatársai hisszük, hogy a munkavédelem nem csak egy papíron létező szabályrendszer, hanem egy életmód, egy szemlélet, amely a mindennapokban is megjelenik. Szeretnénk, ha minden munkahelyen alapvető lenne a munkavédelem, és ha az emberek tudnák, hogy miért is fontos az a bizonyos „sárga sisak”, vagy miért kell évente ellenőrizni a tűzoltókészüléket.

Cégünk, az ERGONOM Munkavédelmi Szolgáltató Kft. több mint három évtizedes tapasztalatával, sokrétű szolgáltatás-kínálatával, ügyfél centrikusságával bátran állíthatja, hogy egyedi szolgáltatást nyújt ügyfeleinek.  A munkavédelem nem csak egy szó, hanem egy fontos érték, amelynek mindenki életében megvan a helye. Segítünk abban, hogy mindenki biztonságban legyen a munkahelyén!

Mit tartalmaz a munkavédelmi, munkabiztonsági szolgáltatásunk?
 • Rendelkezésre állunk munkanapokon 08:00 és 16:00 között, e-mail-en és telefonon történő kapcsolattartással. 
 • Tanácsot adunk a munkavédelmi, munkabiztonsági feladatokkal kapcsolatban.
 • A mindenkori jogszabályok figyelembevételével naprakészen tartjuk az általunk készített munkavédelmi, munkabiztonsági dokumentumokat.
 • Előzetesen bejelentett hatósági ellenőrzés kapcsán tanácsadást, segítségnyújtást biztosítunk. (Személyes vagy telefonos kapcsolattartással, munkavédelmi, munkabiztonsági vonatkozásban a munkáltató előzetes felkérésére.)
 • Kockázatértékelés elkészítése.
 • Kémiai kockázatértékelés elkészítése.
 • Információtechnológiai vagy számítástechnikai eszközzel végzett otthoni munkavégzés (home office) kockázatértékelés elkészítése.
 • Építőipari munka egyedi kockázatértékelés elkészítése.
 • Egészségügyi szolgáltatás keretében használt, éles vagy hegyes munkaeszközök által végzett tevékenységre vonatkozó kockázatértékelés elkészítése.
 • Azbeszttaralmú hullámpala bontási munkáihoz kapcsolódó kockázatértékelés elkészítése.
 • Biztonsági és egészségvédelmi terv elkészítése.
 • Egyéni védőeszközök juttatási rendjének meghatározása.
 • Munkavédelmi szabályzat, egységes és átfogó megelőzési stratégia munkavédelmi fejezetének elkészítése.
 • Mentési terv elkészítése.
 • Előzetes (munkába állást megelőző), ismétlődő, rendkívüli munkavédelmi oktatás megtartása.
 • Munkavédelmi oktatási tematika elkészítése.
 • Munkavédelmi, munkabiztonsági megfelelősségek ellenőrzése és vizsgálata, azaz munkavédelmi, munkabiztonsági szemle megtartása.
 • Munkabalesetek kivizsgálása.

A szükséges munkavédelmi dokumentumok listáját, amelyekkel minden működő vállalkozásnak rendelkeznie kell, IDE KATTINTVA böngészheti át.

Vállalkozást szeretne indítani, de nem tudja milyen dokumentumokkal kell, hogy rendelkezzen a munkabiztonság, munkavédelem, tűzvédelem és munkaegészségügy területén? Segítünk eligazodni az útvesztőben, KATTINTSON IDE!


Amennyiben szeretne egyedi ajánlatot kapni munkabiztonsági, munkavédelmi szolgáltatásunkra vonatkozóan, vagy további kérdése merült fel, kérjük az alábbi elérhetőségek egyikén jelezze felénk.

Telefonszám: +36 20 388 2730

E-mail-cím: ertekesites@ergonom.hu

Ajándékunk van az Ön számára!

Híreink

Mi is kékek vagyunk… Legyünk együtt kékek!

Cégünk, az ERGONOM Munkavédelmi Szolgáltató Kft. kollégái ezen a napon tisztelettel adóznak azoknak, akik a sokszor kevésbé megértett úton járnak. Részvételünkkel együtt támogatást nyújtunk az autizmus elfogadásában és támogatásában. Részletek

Magyar Ápolók Napja

Az idei évben immár tizedik éve, hogy 2014-ben Magyarország Országgyűlése február 19-ét - Kossuth Zsuzsanna születésnek évfordulóját - a Magyar Ápolók Napjává nyilvánította. Mondjunk együtt köszönetet mindazoknak, akik nap, mint nap erejükön felül segítenek a betegeknek. Ezen alkalomból köszöntjük az egészségügyben dolgozókat, fejet hajtva áldozatos és lelkiismeretes munkájuk előtt. Részletek

A rákellenes küzdelem világnapja

A rákellenes küzdelem világnapját minden év február 4-én rendezik meg világszerte. Célja, hogy felhívja a figyelmet a betegségre, annak megelőzésére, diagnosztikájára és kezelésére. Az idei évben Cégünk, az ERGONOM Munkavédelmi Szolgáltató Kft. egészségügyi üzletágának munkatársai is csatlakoztak a kezdeményezéshez melynek fő üzenet, hogy a rák elleni küzdelem nemcsak orvosi feladat, hanem közös társadalmi ügyünk is. Részletek

Blog

Karácsonyi tűzmegelőzés

Fontos, hogy az ünnepi készülődés forgatagában se feledkezzünk meg a biztonságunkról és gondoskodjunk a tűzesetek megelőzéséről. Azok, akik alábbi tanácsokat megfogadják, biztosan nem kell, hogy „vendégül” lássák a tűzoltókat az ünnepek alatt. Részletek

Tökfejek között is biztonságban, avagy a Halloween és a munkavédelem kapcsolata

A Halloweenezés Magyarországon is egyre népszerűbb, a tökfaragás pedig (a beöltözéssel együtt) mára sokaknál közösségi program lett. Az sem ritka, hogy ilyenkor egy-két pohár alkohol is elfogy, ezért is fontos, hogy felkészülten álljunk a tökfaragás kihívásaival szemben és legyen biztonságos ez a szórakoztató és kreatív tevékenység. Olvassa el rövid, de annál hasznosabb blogcikkünket a témában! Részletek

Vállalkozásba kezd? Munkavédelmi checklista az induláshoz!

Vállalkozást szeretne indítani, de nem tudja milyen dokumentumokkal kell, hogy rendelkezzen a munkabiztonság, munkavédelem, tűzvédelem és munkaegészségügy területén? Segítünk eligazodni az útvesztőben! Nemcsak cikkünk nyújt segítséget, hanem cégünk ebben együttműködő partner tud lenni induló vállalkozásának. Forduljon hozzánk bizalommal! Részletek